HomeMonique Rosens ConsultancyBeeldmerk

Beeldmerk

De adelaar

De adelaar heeft door zijn vorm en door het gebruik van ronde vormen een rustgevende en niet- agressieve uitstraling. Omdat een advies van Monique soms confronterend kan zijn, moet de adelaar niet agressief maar vriendelijk en daadkrachtig overkomen. De adelaar heeft overzicht, bekijkt de gehele situatie van bovenaf. Het gaat immers om de praktijk en niet om de theorie.

De vleugels van de adelaar zijn verschillend van vorm. Ze wijzen in verschillende richtingen. De rechtervleugel is observerend (beschermend) naar benden toe, 'neemt de situatie onder haar hoede'. De linkervleugel is naar boven gericht. Dit staat voor positieve, niet -aanvallende benadering van de situatie. De adelaar 'slaat haar vleugels uit', open voor de situatie'.

De vleugels zijn ook verschillend van kleur. Dit staat voor verscheidenheid in de benadering van iedere (nieuwe) situatie. er is geen vast plan, maar ze bekijkt elke situatie op zich en maakt daar een plan bij. Er zit een verloop (gradient) in beide vleugels om de vogel wat meer diepte te geven. Hierdoor oogt de adelaar minder plat en hard. Het hoofd van de adelaar is uitgespaard uit beide vleugels. Op deze manier wordt wit een derde kleur. Het hoofd is wit: open- minded. Dit staat voor vrijheid, openheid en een open blik.

De adelaar is op zichzelf staand item, 'vliegt' los van de tekst. De adelaar is dus onafhankelijk, vrij en zeker van haar zaak.

Hiermee past het beeldmerk naadloos op de persoon van Monique, die zich graag aan u wil presenteren.

06 20 42 84 29

Daadkracht aan de basis.